top of page
Taide

Käytän taiteellisessa luomisessani paljon puuta. Käytän sen rinnalla myös muita materiaaleja. Itselläni on vankka osaaminen kuvanveiston perinteisistä tekniikoista ja materiaaleista. Viimeisten vuosien aika olen alkanut yhdistää aikaisempaan osaamiseeni tietokonepohjaista työskentelyä. Olen yhdistänyt perinteiseen veistoon 3d-animaatiota sekä yhdistänyt veistoksiin äänimaailmoja.

 

Itseäni kiehtoo 3d-mallintamisessa ja eri tietokoneohjelmien hyödyntämisessä niiden tarjoamat uuden mahdollisuudet. Itselleni ne ovat työvälineitä siinä missä veistotaltta tai moottorisaha. Työvälineet ovat keskeinen osa taiteellista työskentelyäni. Tietysti niiden avulla veistokset saavat konkreettisen muotonsa, mutta ne vaikuttavat perustavan laatuisesti myös ajatteluun ja mielikuvitukseen. Työvälineet ovat myös ajattelun välineitä. Työvälineiden luonteen ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien sisäistämisen myötä ajattelu ja mielikuvitus saa uutta materiaalia ja työkaluja. 

Design/Puuseppä

Taiteen tekeminen on suurin intohimoni ja ole toiminut päätoimisena taiteilijani Kuvataideakatemiasta valmistumiseni jälkeen. Olen aikoinani valmistunut myös puusepäksi ja taiteen tekemisen ohessa harjoitan myös sitä. Haluan valmistaa laadukkaita ja kestäviä huonekaluja ja kiinnittää huomiota niiden visuaaliseen ilmeeseen sekä toimivuuteen.  Puusepän toiminnasta saat lisätietoja puuseppä sivulta.

Puusepän ja design tuotteiden kohdalla olen kiinnostunut myös hyödyntämään eri 3d-ohjelmien tarjoamia mahdollisuuksia. Erityisesti minua kiinnostaa hyödyntää ohjelmien generatiivisia ja parametrisiä ominaisuuksia. Tuotteiden valmistuksessa haluan hyödyntää myös hannkimani Cnc-jyrsimen tarjoamia mahdollisuuksia.

Backround-3.jpg
bottom of page